Hoppa till innehåll

Bli medlem

Medlemskapet och ersättning

Som medlem i Dala Massageteam får du tillfälle att jobba på de evenemang vi har – Vasaloppet, O-ringen, Cykelvasan, Ultravasan och nu även i samarbete med Axelsons Stockholm Marathon.

Varje år har vi en fortbildning som är kraftigt subventionerad för de medlemmar som har engagerat sig, antingen i styrelsen eller varit med och masserat på något evenemang. Kursen 2022 blir mobilisering av bröstrygg.

Vi som är med i föreningen är det för gemenskapen, känslan av att få stå sida vid sida med kollegor. Vardagen som massör är ensamt men här har vi kollegan på en armlängds avstånd.

Vi skriver upp arbetstid på våra evenemang. I slutet av året summerar vi medlemmarnas tid och årets resultat. Ersättningen baseras på totala antalet timmar och hur mycket pengar som finns. De senaste åren har ersättningen landat på lite drygt 200 kr/arbetad timme exklusive moms.

Ersättningen betalas ut i slutet av året men man kan få förskott på 120 kr/timme exkl moms.

Inga pengar samlas i föreningen utan det som tjänas in under året skall användas till kurs, ersättning och föreningens omkostnader. På flerdagars evenemang står föreningen för ett enkelt boende. Bilden nedan är ett försök att illustrera vår ekonomi under året.

Årshjulet i Dala Massageteam

Ansök

  1. Läs våra stadgar.
  2. Läs vår integritetspolicy.
  3. Genom att klicka på knappen nedan och fylla i ansökan med dina uppgifter så accepterar du våra stadgar och godkänner vår hantering av dina personuppgifter. Så snart vi fått in din ansökan kommer vi kontakta dig.

Problem eller frågor

Skicka ett mejl till hej snabel-a dalamassageteam punkt se så ska vi räta ut frågetecknet eller lösa problemet.